Výkonnostní zkoušky 2006  
Výkonnostní zkoušky 2006 30.08.2006

Výkonnostní zkoušky 2006

Každoročně se Hřebčín Slatiňany stává místem konání výkonnostních zkoušek starokladrubských koní z privátních chovů. V roce 2006 zkoušky proběhly již v srpnu.

Ve dnech 28. - 29. 8 2006 proběhly výkonnostní zkoušky starokladrubských koní v Hřebčíně Slatiňany. Z našeho chovu se zúčastnily klisny Baldingera - 50, Ravenala - 47 a Rosika - 49, dcery hřebce Sacramoso Favorta XLIV. Na základě dosaženého počtu bodů v celkovém hodnocení byla Baldingera zapsána do HPK, Ravenala do PK a Rosika do PPK. Rosika byla do PPK zařazena pouze díky své velké kohoutkové výšce překračující limit daný Řádem plemenné knihy. Ing Volenec, předseda komise, ocenil výborný charakter Rosiky, který projevila při zvládání náročné, předchozím deštěm rozmáčené trati maratonu.

Pro nás byly tyto zkoušky mimořádné tím, že poprvé byly předeni ke zkouškám výkonnosti starokladrubští koně z našeho vlastního odchovu.

Jako vždy byly celé zkoušky po všech stránkách perfektně připraveny, za což náleží všem pracovníkům Hřebčína Slatiňany obrovský dík.

Výkonnostní zkoušky 2006 - fotogalerie


všechny fotografie Výkonnostní zkoušky 2006
Letošní hříbata na webua
Jeseníky 20.06.16 - Byly přidány informace o našich letošních hříbatech: Bohéma, Remanence, Revenanta, Serenity, Solo Esence XXX - a Xaviera. .. více

Jarní nabídka koní k prodeji
Jeseníky 03.05.16 - Představujeme Vám jarní nabídku koní k prodeji z Hřebčína Chrastice. .. více

Další odchovanec Hřebčína Chrastice ve službách policie.
Jeseníky 23.06.15 - Valach Generalissimus Religiosa XLI - 24 se stane další posilou městské jízdní policie v Praze... více